Hírek

Legfrissebb hírek a pandémiával és a lezárásokkal kapcsolatban
2021.03.05 11:18

Az elmúlt egy év nem szűkölködött rendkívüli helyzetekben. 

Most, a 2021. március 8-tól történő lezárások szigorúbbnak néznek ki, mint a tavalyiak.

A webáruház üzemel, és a postai szállítás mai tudásunk szerint lehetséges lesz. A csomagküldő átvevőhelyeinek többsége nem élelmiszerbolt, ezek a helyek zárva lesznek, az átvevőhely kiválasztásakor mindig látható az aktuális állapot.

Ami az áruházban raktáron levő termékként van jelölve, rendelkezésre áll. Egyes termékeknél előfordulhat, hogy a raktárkészlet mennyisége nem egyezik.

Több nagykereskedés közölte már, hogy a március 8-tól kezdődő 2 hétben zárva lesz. Ebből következik, hogy a termékek beszerzési ideje meghosszabodhat.  Ha jól értelmeztem a gyártó levelét, akkor a MEZ Németországból rendelendő termékeit nem lehet beszerezni a következő két hétben, a gyári mintabolt is zárva lesz, tehát az azonnali árubeszerzés sem lehetséges.

Az Alize fonalak nagykereskedője vár egy nagy szállítmányt a közeljövőben, de sajnos nem tudni, mekkora mennyiség és milyen fonalak érkeznek.

Ebben a helyzetben a rendelhető fonalak beszerzése hosszabb időt vesz igénybe.

Minden terméknél, ahol a termékleírásban szerepel, a terméket rendelésre szerezzük be, számítani kell a hosszabb szállítási határidőre. Ha sürgős a rendelés, és nem tudod megvárni, akkor jelezd, a rendelést töröljük. Ellenkező esetben az áru beszerzése megtörténik, amint lehetséges.

Vigyázzatok magatokra!

 

 

Vissza