Díva Ombré Batik fonalak

Díva Ombré Batik fonalak

2020 újdonsága a Díva Ombré batik fonal.

Az ombré batik azt jelenti, hogy a teljes gombolyagon át változik egy világos árnyalatból egy erősebb árnyalatba a fonal, és ezek a gombolyagok 25 dkg-osak. Vagyis egy nyári felsőre elegendő. Meg persze hatalmas kendőre.

A fonal a már ismert Díva fonal változata, annál sokkal nagyobb kiszerelésben.

Nézet:
Sorrend:
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
506873

Diva ombré batik 7370

ÚJDONSÁG!

 

A Diva 100 % mikroszálas akrilból készült, vékony, finom tapintású fonal, szép fénnyel.

250 grammos tortában 875 méternyi fonal van.

 

Készülhet belőle felső, ruha, kendő, sál...

Színei a vajszíntől haladnak a mustár felé. A fonal selymes fénye miatt ez a mustár kicsit aranyló.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sorrend:

A fonal 250 grammos, 875 méteres torta alakúra tekert csomag.

A Díva fonal népszerű a kézimunkázók körében, az egyszínű és a batik árnyalatok egyaránt kedveltek a nyári holmik készítőinél.

Ez a fonal egyfelől hozza a már ismert Díva fonalat, másfelől pedig újdonság a festésében, illetve az egyben levő fonal mennyiségében.

A 250 grammos torta egyenes kiált a fentről lefelé, egyben készülő felsők iránt. Ha mégsem felsőt szeretnél, akkor hatalmas kötött vagy horgolt kendőt készíthetsz belőle. 

Egyéb kreatív megoldásokkal is élhetünk, pl. négyszögeket horgolhatunk belőle, amiből nyári kardigán lesz. Táskát is szoktak Díva fonalból horgolni, az is különleges lesz, ha a fonal színezése a teljes táskán át változik.

A Díva ombré batik fonalat lehet társítani a Díva és a Díva Batik fonalakkal, így egészen biztos teljesen egyedi darab fog létrejönni.