Egyéb kiegészítők amigurumihoz

Nézet:
Sorrend:
ÚJ
Raktáron
Raktárkészlet:
10 levél
811146

Rövid hímzőtű tűkészlet 4 darabos

 


Ez a tűkészlet 4 db hegyes, vastag hímzőtűt tartalmaz.

A tűk mérete megegyezik a 4 darabos gobelin tűkészletben levő tűk méretével, az eltérés az, hogy ez a tű hegyes. Kötött holmik összeállítására kevésbé jó, de ha például hímezni szeretnél vastagabb fonallal, akár kötött vagy horgolt alapra, amigurumira, akkor sokkal jobb, mint a tompa tű.

 

Raktáron
Raktárkészlet:
2 levél
606284

2  darabos smyrna tűkészlet

 

Ez a tűkészlet 2 darab tompa hegyű tűt tartalmaz, melyek vége görbített. A tűvel gobelint hímezhetünk, illetve a kötött, horgolt darabokat varrhatjuk össze, valamint a szálvégek eltisztázására is alkalmas. 

A görbített tűvég könnyebbé teszi a munkát.

A készletben egy nagyobb és egy kisebb méretű hímzőtű található.

 

 

Raktáron
Raktárkészlet:
10 levél
764962

2  darabos gobelin tűkészlet

 

A hegyes varrótűk nem alkalmasak kötött és horgolt holmik összevarrására. Ez a tűkészlet 2 darab tompa hegyű tűt tartalmaz, melyekkel akár gobelint hímezhetünk, akár a kötött, horgolt darabokat varrhatjuk össze, illetve a szálvégek eltisztázására is alkalmas. 

A készletben egy nagyobb és egy kisebb méretű hímzőtű (merkelőtű) található.

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
241550

Ajándék olló készlet rózsaarany színben

Újdonság! 

 

Szeretnél egy különleges ajándékot venni? Akár magadnak, akár másnak szánod, ez az ollókészlet biztosan örömet fog okozni annak, aki használja.

Színe különleges, egyáltalán nem a megszokott acélos fekete vagy sárga, estleg bordó fogóval, inkább egy ékszerre hasonlít.

A készlet 3 darabból áll.

  • Szabóolló 22 cm,
  • kézimunkaolló 9 cm
  • gyűszű

Mindez elegáns dobozban, a csomagolással sem kell törődnöd, az ajándék átadható úgy, ahogy megvásároltad.

 

A szabóolló és a kézimunkaolló is olyan, ami nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem, ahol valamilyen textillel kapcsolatos munkát végeznek, akár munkaként, akár szabadidős tevékenységként.

 

A kézimunkázók körében a gólya formájú kézimunkaolló eddig is kultikus tárgynak számított. Egy olló, ami mindenki szívét megdobogtatja. 

 

Raktáron
Raktárkészlet:
1 levél
638296

Gobelin tűkészlet 4 darabos

 

A hegyes varrótűk nem alkalmasak kötött és horgolt holmik összevarrására.

Erre a célra tompa hegyű tűt kell használnunk, ellenkező esetben megsérthetjük a fonalat. A gobelintűt merkelőtű néven is ismerjük.

Ez a tűkészlet 4 gobelintűt tartalmaz, melyekkel nem csak hímezhetünk, hanem a kötött, horgolt holmikat is össze tudjuk varrni úgy, hogy ne sértsük meg közben a fonalat.

 

Raktáron
Raktárkészlet:
5 levél
943059

Gobelin tűkészlet 5 darabos

 

A hegyes varrótűk nem alkalmasak kötött és horgolt holmik összevarrására.

Erre a célra tompa hegyű tűt (merkelőtű) kell használnunk, ellenkező esetben megsérthetjük a fonalat.

Ez a tűkészlet 5 dab gobelintűt tartalmaz, melyekkel nem csak hímezhetünk, hanem a kötött, horgolt holmikat is össze tudjuk varrni úgy, hogy ne sértsük meg közben a fonalat.

 

Nincs raktáron
133199

Kézimunka olló

 

Hagyományos formájú kézimunkaolló. Éles, a szálat könnyen elvágja. Hímzéshez, kötéshez, horgoláshoz és egyéb kézimunkákhoz is használható.


Nincs raktáron
684479

Petrolkék kézimunka olló, gólya

Újdonság! Előrendelhető

 

Szeretnél egy igazi különlegességet? A kézimunkázók körében a gólya formájú kézimunkaolló eddig is kultikus tárgynak számított. Egy olló, ami mindenki szívét megdobogtatja. 

Most már nem csak a "hagyományos" aranyozott színben kapható, hanem ebben az igazán különleges, feltűnő, petrolkék színben is. 

A petrolkék az utóbbi években népszerűvé váló szín, ami kicsit titokzatos, figyelemre méltó szín.

 

Ha még nincs "igazi" kézimunkaollód, itt az ideje beszerzni egyet. Azt, hogy szükség van kézimunkaollóra, akkor érti meg igazán az ember, amikor már van, és a cérnát, fonalakat ezzel vágja el. Ezek az ollók kifejezetten a textilfélék vágására lettek kifejlesztve, sokkal könnyebb a szálakat elvágni kézimunkaollóval, mint a háztartási kisollóval.

 

Hímzőolló, petrolkék színű, gólya formájú.

Egy igazi, szép kézimunkaolló, mely ajándéknak is kiváló.

 

Az ollók november elején érkeznek.

Sorrend: