Információk

Elérhetőség

Cégnév / Név
Gyalus Katalin
Cím
1147 Budapest, Hejő u. 6. (nincs bolt)
Telefon
+36-20/961-8373
Áruház neve
Fonalbolt
Adatvédelmi nyilvántartási szám
NAIH-56898/2012
Adószám
56091768-1-42
Nyilvántartási szám
6663829
Működési engedély száma
3320
Nyilvántartásba vevő jegyző
XIV. ker Önkormányzat jegyzője
Kapcsolattartó neve
Gyalus Katalin
Kapcsolattartó telefonszáma
+36-20/961-8373
Kapcsolattartó e-mail címe
horgolasok [kukac] gmail.com
Webhosting szolgáltató
UNAS Online Kft.
H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu

Szállítási módok

Személyes átvétel
Budapesten, a XIV. Hejő u. 6. szám alatt, egyeztetett időben lehet átvenni a rendeléseket.
Ez azt jelenti, találunk egy olyan időpontot, ami a vevőnek és nekem is alkalmas a rendelés átadására. Szeretném felhívni a figyelmet, hogy nincs bolt, vagy olyan iroda, ahol mindig tartózkodik valaki. A megbeszélt időpontban várom a vevőt, de ez nem azt jelenti, hogy a megbeszélt időponthoz képest órákkal előbb vagy később is ott vagyok.
Ha a megbeszélt időről kiderül, mégsem megfelelő, mielőbbi tájékoztatást kérek.
Ha az átvétel ideje bizonytalan, esetleg csak többedik nekifutásra sikerül eljutni, javaslom a postai levélként vagy futárral történő, illetve csomagautomatás szállítás választását.

ingyenes
Ajánlott levélben, előreutalás esetén
Előre kifizetett rendelések esetén lehet ezt a szállítási módot kérni.

Amennyiben a vásárolt áruk csomagolással együtt beleférnek a Posta által alkalmazott mérethatárba, főleg a maximum 2,4 cm-es vastagságú borítékba, akkor lehetséges a levelet lakcímre kérni.
A rendelt mennyiség is számít, ezért előfordul, hogy a csomag összekészítésekor derül csak ki, a csomag meghaladja a mérethatárt. Egy-egy vékonyabb horgolótű, makraméhoz viaszolt szál, apró termékek esetén lehet használni ezt a szállítási módot.

Ha fonalról van szó, biztosan vastagabb a boríték, ekkor a levelet postán maradóra lehet csak feladni.

Szállítási költség: 685 Ft
Postán maradó ajánlott levél
postapont
Előre kifizetett rendeléseknél alkalmazható szállítási mód.
A Posta bizonyos mérethatár felett nem szállítja házhoz a leveleket. A fonalakat tartalmazó levélküldemények egészen biztosan ebbe a kategóriába tartoznak, de sok más termék is.
Ezeket a küldeményeket postán maradóra lehet kérni, és a kiválasztott postahivatalban lehet átvenni.
Szállítási költség: 685 Ft
Postán maradó elsőbbségi ajánlott levél
postapont
Postán maradó elsőbbségi ajánlott küldemény esetén a levelet nem kézbesítik címre, hanem a postán marad. Csak előre kifizetett csomagot küldünk elsőbbségi ajánlott levélként!

Az elsőbbségi levél előnye, hogy gyors, a kék színű megkülönböztető, "ELSŐBBSÉGI" jelzéssel ellátott leveleket a felvétel után, egészen az első kézbesítési kísérletig, a postai kezelés minden szakaszában kiemelten kezelik, így több mint 90%-os arányban, a feladást követő munkanapon már célba is érnek.

Annak a postának a címét meg kell adni, ahová a levél kézbesítését kéri. Ez a posta lehet másik településen is, illetve azokon a településeken, ahol több postahivatal is található, választani lehet, melyikbe menjen a levél.

A posta értesítést nem küld a levél érkezéséről, és nem fogja házhoz kézbesíteni. A postán a feladást követően megküldött ragszámmal lehet keresni.
A 2,4 cm-nél vastagabb borítékokat csak postán maradóra lehet küldeni. A fonalak, és sok egyéb termék nem fér bele a fenti mérethatárba. A rendelt mennyiség is számít, ezért előfordul, hogy a csomag összekészítésekor derül csak ki, a csomag meghaladja a mérethatárt.
Szállítási költség: 795 Ft
PostaPont szállítási mód előreutalás esetén
postapont
Ezen szállítási mód segítségével a Magyar Posta fiókjaiba, MOL töltőállomásokra, illetve a listában szereplő COOP üzletekbe kérhető a csomag kiszállítása.
Térképes keresővel választható ki, hova küldjük a csomagot.
Előre kifizetett csomagoknál választható szállítási mód.
A csomagot 5 munkanapig lehet átvenni, az át nem vett csomagot visszaküldik a feladónak.

Szállítási költség: 1 300 Ft
Posta Csomagautomata használatával
postapont
Előre kifizetett rendelésekhez használható szállítási mód.

Ezen szállítási mód segítségével a Magyar Posta csomagautomatáiba kérhető a rendelés.
A térképes kereső segítségével is kiválasztható a csomagautomata.
A mobiltelefonszám pontos megadása különösen fontos, mert a mobilra küldik el a kódot, aminek segítségével át lehet venni a csomagot.

Az automatában pár napot tölt a csomag, ha ott nem kerül átvételre, az automatához rendelt postahivatalban lehet átvenni. Az átvételre összesen 5 nap áll rendelkezésre, az eddig át nem vett csomagokat visszaküldik a feladónak.
Szállítási költség: 950 Ft
MPL csomag előreutalás esetén házhoz kézbesítve
mpl
AZ MPL a Magyar Posta szolgáltatása.
A szolgáltatásba 2 kiszállítási kísérlet tartozik. Ha elsőre nem találja otthon, lehetőség van időpont egyeztetésre. A két sikertelen kézbesítést követően a csomag az illetékes postahivatalban vehető át még 5 napig.
Szállítási költség: 1 500 Ft
Posta csomagautomatába utánvéttel
postapont
Ezen szállítási móddal a Magyar Posta csomagautomatáiba kérhető a rendelés úgy, hogy az átvételkor, az automatánál, kártyával lehet fizetni.
A térképes kereső segítségével is kiválasztható a csomagautomata.
A mobiltelefonszám pontos megadása különösen fontos, mert a mobilra küldik el a kódot, aminek segítségével át lehet venni a csomagot.
Az automatában pár napot tölt a csomag, ha ott nem kerül átvételre, az automatához rendelt postahivatalban lehet átvenni. Az átvételre összesen 5 nap áll rendelkezésre, az eddig át nem vett csomagokat visszaküldik a feladónak.
Szállítási költség: 1 400 Ft
PostaPont szállítási mód utánvéttel
postapont
Ezen szállítási mód segítségével a Magyar Posta fiókjaiba, MOL töltőállomásokra, illetve a listában szereplő COOP üzletekbe kérhető a csomag kiszállítása.
Térképes keresővel választható ki, hova küldjük a csomagot.
A csomag átvételekor kell a helyszínen fizetni.
A csomagátvételére 5 nap áll rendelkezésre, az át nem vett csomagot visszaküldik a feladónak.
Szállítási költség: 1 700 Ft
MPL utánvétes csomag házhozszállítással
mpl
AZ MPL a Magyar Posta szolgáltatása.
A szolgáltatásba 2 kiszállítási kísérlet tartozik. Ha elsőre nem találja otthon, lehetőség van időpont egyeztetésre. A két sikertelen kézbesítést követően a csomag az illetékes postahivatalban vehető át még 5 napig. Ha a kézbesítési kísérletek sikertelenek, és nem veszik át a csomagot a határidőig, a csomagot visszaküldik a feladónak.
Szállítási költség: 1 900 Ft
Csomagküldő.hu
A csomagküldő.hu segítségével a rendelésed egy átvevőhelyre érkezik, ahol egy kód ellenében tudod átvenni. Az átvevőhelyet listából tudod kiválasztani. A csomagok pár napon belül célba érnek.
Átvevőhely az ország közel 2700 helyén található. Az átvevőhely kiválasztása után jelennek meg az adott helyre vonatkozó részletes adatok. (Megközelítés, nyitva tartás, egyéb információk)
Szállítási költség: 650 Ft
Letöltés
Ezt a szállítási módot csak a Sapkatitkok könyvnél, és az ajándékutalványoknál lehet választani.
Ez azt jelenti, hogy a fizetés után, email-ben kapod meg a megvásárolt terméket.
Szállítási költség: 0 Ft
Postai szállítás külföldre
A Magyar Posta külföldre is vállal szállítást. Ezen szolgáltatást veszi igénybe az áruház.
Ha külföldre szeretné küldetni az árut, ezt a szállítási módot kérem választani.

A díjakról minden esetben érdeklődjön.
A Magyar Posta országlapokon található díjszabását használja az áruház, ez függ a csomag súlyától, a szállítási országtól, attól, hogy milyen egyéb szolgáltatásokat vesznek igénybe.
Ezért nem lehet pontos árat megadni előre.
A csomag súlya nem csak a megvásárolt termékeket tartalmazza, hanem a csomagolásét is. Igyekszem a lehető legkönnyebb, de biztonságos csomagolóanyagot használni, de a csomag súlya csak a készre csomagolás utáni méréskor derül ki pontosan.

Csak előre kifizetett termékeket küldünk külföldre, utánvétes fizetésre nincs lehetőség.
Előzetesen érdeklődjön! Pontos adatokat egyedileg tudok megadni. Magyar Posta árai alapján.

Fizetési módok

A minimum rendelés összege: Bruttó 1 000 Ft
Előre utalással
Előre utalás választása esetén a termék árát, a választott feladási módnak megfelelően kiszámított postaköltséget Ön banki átutalással kifizeti, ezután kerül feladásra a termék.

Utalást csak forintszámláról fogadunk. Amennyiben külföldi vásárlóról van szó, akinek nincs forintszámlája, a Pay-Pal fizetést kérem használni.
PayPal fizetés
Ezen fizetési mód esetén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal felhasználóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák.
paypal
Utánvéttel
Utánvétes fizetésnél a Vevő a csomag átvételekor fizeti ki a rendelt áruk árát, valamint a szállítási költséget a csomag szállítójának.
Készpénz
Budapesti személyes átvétel esetén, az átvételkor, készpénzben fizeti ki a vásárolt árut a Vásárló nekem, az eladónak.
(Ha otthonában, az áru átvételekor a postásnak szeretne fizetni, annak megnevezése: utánvét.)

E-mail küldése az áruház tulajdonosnak

Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet