Ajándékutalványok

Ha nincs ötlet, mit is kéne venni, jól jön egy ajándékutalvány. Így nem fog mellé az ember, hogy melyik színt válassza, nem vesz meg egy olyan dolgot, amiből később kiderül, már van otthon egy, esetleg több is.

Az ajándékutalványok az áruház teljes árukészletére beválthatók. Részletesebb infomáció a termékeknél.

Nézet:
Sorrend:
801069

Ajándékutalvány

Ha nem tudsz  mit kitalálni, ajándékozz olyat, amit sokféleképpen felhasználhat az, aki kapja!

Ha nem akarsz melléfogni egy színnel, egy fonalvastagsággal, egy bármilyen más tárggyal, remek alternatíva az ajándékutalvány. Így a megajándékozott olyan fonalat, tűt, vagy mást vásárol, ami neki tetszik.

 

 

Sorrend:

Névnapra, születésnapra, házassági évfordulóra, nyugdíjas búcsúztatóra, ballagásra, vagy egyéb más alkalmakra ajándékozhatsz szabadon beváltható utalványt. Ilyenkor nincs gond,vajon tetszik-e a szín, pont ilyet szeretett volna, esetleg most kapta meg a harmadik ugyanakkora méretű horgolótűt ugyanolyan márkában és típusban.

Lehet, hogy az ajándékutalvány nem a legeredetibb ötlet, viszont meghagyja a megajándékozott szabadságát, hogy a lehetőségeken belül arra költse, amire szeretné. Vásárolhat magasabb áron is, akkor az utalvány a végösszeg egy részét fedezi, így számára kedvezményes a vásárlás. 

Kapható az áruház teljes készletére beváltható utalvány, és olyan is, ami egy-egy tanfolyamra szól. Egy és három alkalmas tanfolyam kapható. Semmi probléma, ha nem egy, de háromnál kevesebb alkalmat szeretnél ajándékozni, akkor két egyalkalmas tanfolyamot tegyél a kosárba. 

Az ajándékutalványokat emailben pdf állományként kapod meg, színesben. Ha ki tudod nyomtatni színesben, akkor így tudod átadni, ha csak feketén tudsz nyomtatni, akkor szürkeárnyalatos nyomtatással ajánlom.

Az ajándékutalványok névre szólóak, így személyesebb lesz, nem csak egy egyszerű papírlap.