Eszközök varráshoz

Kézimunkaolló, szabócenti
Nézet:
Sorrend:
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
241550

Ajándék olló készlet rózsaarany színben

Újdonság! 

 

Szeretnél egy különleges ajándékot venni? Akár magadnak, akár másnak szánod, ez az ollókészlet biztosan örömet fog okozni annak, aki használja.

Színe különleges, egyáltalán nem a megszokott acélos fekete vagy sárga, estleg bordó fogóval, inkább egy ékszerre hasonlít.

A készlet 3 darabból áll.

  • Szabóolló 22 cm,
  • kézimunkaolló 9 cm
  • gyűszű

Mindez elegáns dobozban, a csomagolással sem kell törődnöd, az ajándék átadható úgy, ahogy megvásároltad.

 

A szabóolló és a kézimunkaolló is olyan, ami nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem, ahol valamilyen textillel kapcsolatos munkát végeznek, akár munkaként, akár szabadidős tevékenységként.

 

A kézimunkázók körében a gólya formájú kézimunkaolló eddig is kultikus tárgynak számított. Egy olló, ami mindenki szívét megdobogtatja. 

 

Raktáron
Raktárkészlet:
8 db
917352

Önbefűző varrótű

 

Ha gondot okoz beletalálni a tű fokába, akkor hasznos lehet az önbefűző varrótű. 

Hogy működik?

A tű tetején két fokot látunk, és felette egy kis mélyedést. A cérnát a mélyedésbe illesztjük, egyszerűen rátesszük, és a cérna mindkét végét fogva lehúzzuk a tűbe. 

 

Egy levélen 6 db varrótű található, 4-8 as méretben 

Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
121358

Prym varrókészlet utazáshoz

 

Kis dobozban úti gyorssegély, ha a ruháddal történik valami.

Tűk, tűbefűző, patent, gomb, gombostűk, cérna biztosítótűk, olló, minden, amire szükség lehet, ha hirtelen elszakad, leszakad valami.

 

Nincs raktáron
133199

Kézimunka olló

 

Hagyományos formájú kézimunkaolló. Éles, a szálat könnyen elvágja. Hímzéshez, kötéshez, horgoláshoz és egyéb kézimunkákhoz is használható.


Nincs raktáron
684479

Petrolkék kézimunka olló, gólya

Újdonság! Előrendelhető

 

Szeretnél egy igazi különlegességet? A kézimunkázók körében a gólya formájú kézimunkaolló eddig is kultikus tárgynak számított. Egy olló, ami mindenki szívét megdobogtatja. 

Most már nem csak a "hagyományos" aranyozott színben kapható, hanem ebben az igazán különleges, feltűnő, petrolkék színben is. 

A petrolkék az utóbbi években népszerűvé váló szín, ami kicsit titokzatos, figyelemre méltó szín.

 

Ha még nincs "igazi" kézimunkaollód, itt az ideje beszerzni egyet. Azt, hogy szükség van kézimunkaollóra, akkor érti meg igazán az ember, amikor már van, és a cérnát, fonalakat ezzel vágja el. Ezek az ollók kifejezetten a textilfélék vágására lettek kifejlesztve, sokkal könnyebb a szálakat elvágni kézimunkaollóval, mint a háztartási kisollóval.

 

Hímzőolló, petrolkék színű, gólya formájú.

Egy igazi, szép kézimunkaolló, mely ajándéknak is kiváló.

 

Az ollók november elején érkeznek.

Sorrend: