Eszközök varráshoz, hímzéshez

A kötés-horgoláson kívül a szabás-varrás is sok ember hobbyja. A patchwork, vagy babakészítés, esetleg táskavarrás sok érdeklődőt vonz, és ne feledkezzünk meg azokról sem, akik ruhaféléket készítenek, vagy éppen lakástextilt.

Számukra is tudsz választani ajándékot.

Patcwork kezdőkészlet nem csak a foltvarrókat örvendezteti meg, a hobbivarrónők is örülnek a szabóalátétnek, vágókésnek. 

A szabás-varrás is sokat változott az elmúlt években, sok ügyes eszköz kapható, amivel könnyebb, gyorsabb a darabok kiszabása, és az összeállítás, varrás is. 

Vannak olyan apróságok, amik szinte ékszerek, jó, talán ez túlzás, de a Prym szálvágó már majdnem ez a kategória. Sokszor nem is látjuk első pillanatban, mi is a funkciója egy szép, kis valaminek, majd amikor kiderül, ez nem porfogó, hanem hasznos kiegészítő, akkor elcsodálkozunk.

Nézet:
Sorrend:
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
226273

Ajándék olló készlet fekete színben

Újdonság! 

 

Szeretnél egy különleges ajándékot venni? Akár magadnak, akár másnak szánod, ez az ollókészlet biztosan örömet fog okozni annak, aki használja.

 

A készlet 2 darabból áll.

  • Szabóolló 23 cm,
  • cérnavágó 11 cm

Mindez elegáns dobozban, a csomagolással sem kell törődnöd, az ajándék átadható úgy, ahogy megvásároltad.

 

A szabóolló olyan, ami nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem, ahol valamilyen textillel kapcsolatos munkát végeznek, akár munkaként, akár szabadidős tevékenységként.

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
332952

Milward patchwork starter kit

 

Szabás-varrás, patchwork iránt érdeklődőknek ajánlott szett.

Miért jó, ha körkéssel vágjuk a szövetet? A szövetek vágása mindig nagy feladat. Gondosan előkészítjük a kelmét, összetűzzük, rajzolunk, jelölünk, majd vágáskor utánaigazítunk, és drukkolunk, hogy a több réteget egyformán vigye az olló, és nem csússzon el.

A körkést végiggörgetjük a kelmén, és már el is vágta. Mindig az alátéten kell vágni, nehogy megsérüljön a bútor.

A vonalzó jelölésre, rajzolásra való, de a szövetet is le tudjuk vele szorítani a vágólapra. 

A vágólap kétoldalas, az egyik oldalon centiméter, a másikon pedig inch beosztással.

 

Nincs raktáron
241550

Ajándék olló készlet rózsaarany színben

Újdonság! 

 

Szeretnél egy különleges ajándékot venni? Akár magadnak, akár másnak szánod, ez az ollókészlet biztosan örömet fog okozni annak, aki használja.

Színe különleges, egyáltalán nem a megszokott acélos fekete vagy sárga, estleg bordó fogóval, inkább egy ékszerre hasonlít.

A készlet 3 darabból áll.

  • Szabóolló 22 cm,
  • kézimunkaolló 9 cm
  • gyűszű

Mindez elegáns dobozban, a csomagolással sem kell törődnöd, az ajándék átadható úgy, ahogy megvásároltad.

 

A szabóolló és a kézimunkaolló is olyan, ami nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem, ahol valamilyen textillel kapcsolatos munkát végeznek, akár munkaként, akár szabadidős tevékenységként.

 

A kézimunkázók körében a gólya formájú kézimunkaolló eddig is kultikus tárgynak számított. Egy olló, ami mindenki szívét megdobogtatja. 

 

Nincs raktáron
133199

Kézimunka olló

 

Hagyományos formájú kézimunkaolló. Éles, a szálat könnyen elvágja. Hímzéshez, kötéshez, horgoláshoz és egyéb kézimunkákhoz is használható.


Nincs raktáron
121358

Prym varrókészlet utazáshoz

 

Kis dobozban úti gyorssegély, ha a ruháddal történik valami.

Tűk, tűbefűző, patent, gomb, gombostűk, cérna biztosítótűk, olló, minden, amire szükség lehet, ha hirtelen elszakad, leszakad valami.

 

Sorrend: