Eszközök varráshoz, hímzéshez

A kötés-horgoláson kívül a szabás-varrás is sok ember hobbyja. A patchwork, vagy babakészítés, esetleg táskavarrás sok érdeklődőt vonz, és ne feledkezzünk meg azokról sem, akik ruhaféléket készítenek, vagy éppen lakástextilt.

Számukra is tudsz választani ajándékot.

Patcwork kezdőkészlet nem csak a foltvarrókat örvendezteti meg, a hobbivarrónők is örülnek a szabóalátétnek, vágókésnek. 

A szabás-varrás is sokat változott az elmúlt években, sok ügyes eszköz kapható, amivel könnyebb, gyorsabb a darabok kiszabása, és az összeállítás, varrás is. 

Vannak olyan apróságok, amik szinte ékszerek, jó, talán ez túlzás, de a Prym szálvágó már majdnem ez a kategória. Sokszor nem is látjuk első pillanatban, mi is a funkciója egy szép, kis valaminek, majd amikor kiderül, ez nem porfogó, hanem hasznos kiegészítő, akkor elcsodálkozunk.

Nézet:
Sorrend:
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
133199

Kézimunka olló

 

Hagyományos formájú kézimunkaolló. Éles, a szálat könnyen elvágja. Hímzéshez, kötéshez, horgoláshoz és egyéb kézimunkákhoz is használható.


2 490 Ft
Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
121358

Prym varrókészlet utazáshoz

 

Kis dobozban úti gyorssegély, ha a ruháddal történik valami.

Tűk, tűbefűző, patent, gomb, gombostűk, cérna biztosítótűk, olló, minden, amire szükség lehet, ha hirtelen elszakad, leszakad valami.

 

Rendelhető
241550

Ajándék olló készlet rózsaarany színben

Újdonság! 

rendelésre

Szeretnél egy különleges ajándékot venni? Akár magadnak, akár másnak szánod, ez az ollókészlet biztosan örömet fog okozni annak, aki használja.

Színe különleges, egyáltalán nem a megszokott acélos fekete vagy sárga, estleg bordó fogóval, inkább egy ékszerre hasonlít.

A készlet 3 darabból áll.

  • Szabóolló 22 cm,
  • kézimunkaolló 9 cm
  • gyűszű

Mindez elegáns dobozban, a csomagolással sem kell törődnöd, az ajándék átadható úgy, ahogy megvásároltad.

 

A szabóolló és a kézimunkaolló is olyan, ami nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem, ahol valamilyen textillel kapcsolatos munkát végeznek, akár munkaként, akár szabadidős tevékenységként.

 

A kézimunkázók körében a gólya formájú kézimunkaolló eddig is kultikus tárgynak számított. Egy olló, ami mindenki szívét megdobogtatja. 

 

869771

Varrókészlet töltetes - kerti szerenád - rendelésre

A készlet erejéig kapható termék.

Ez a varrókészlet kis helyen elfér. Kinyitható alapon találhatók a varrókészlet elemei. Egy kis zseb is helyet kapott a belső oldalon. A szövet mintája sötét alapon színes virágok.

 

Ajándéknak is kiváló.

 

TK04000-00568 Varrókészlet töltetes "kerti szerenád"


Az itt látható terméket rendelésre szerezzük be.

Néhány minta időszakosan a forgalmazó budapesti boltjában is kapható, ezeket néhány napon belül át tudom adni.

Amiből nincs készletük, az néhány hét alatt érkezik meg. Pontos időintervallumot nem tudok megadni. 

A rendeléskor kérlek, ezt vedd figyelembe. A termék beérkezésének időpontjára semmilyen ráhatásom nincs.

 

Sorrend: