Horgolás tanfolyam - 3 alkalom - szombaton, 2 főnek

Horgolás tanfolyam - 3 alkalom - szombaton, 2 főnek
Fonallal és tűvel
30 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 600 Ft

3 alkalmas horgolás tanfolyam

 

Ajándékozz tudást, akár magadnak! 

Horgolástanfolyam nem csak ajándékba, és nem csak kezdőknek.

Sohasem késő tanulni. Ha eddig kimaradt a horgolás az életedből, esetleg már régebben belekóstoltál, de már nem emlékszel semmire, itt az alkalom, hogy megtanulj horgolni.

A horgolástanfolyamon személyes részvétel szükséges, tehát csak olyannak ajándékozd, aki Budapesten részt tud venni a tanfolyamon! 

 

Ha nincs fonalad, tűd, itt azt is megrendelheted, az első alkalommal át tudod venni. 1 gombolyag akril fonal, 10 dkg-os (Burcum, Sekerim Bebe) és 1 db hozzá illő méretű horgolótű tartozik hozzá.

A feltüntetett ár kettő főre vonatkozik.

 

Ha 1 alkalmas oktatás érdekel, itt találod: https://www.fonalbolt.com/Horgolas-tanfolyam-1-alkalom

 

 

 

Részletek

3 alkalmas oktatás, alkalmanként 90 percben. Délelőtt 10:30 a legkorábbi kezdés, és délután 18:30 a legkésőbbi kezdési időpont. Ezek közötti időben tudunk megállapodni. Szombaton délután egyeztetés szerint. 

Az időpontot egyeztetjük, és mindkét félnek megfelelő időpontban lesz a tanfolyam. A tanfolyam egyéni oktatás keretében zajlik. Szállítási módnak személyes átvételt válassz!


Ha ajándékba veszed


Az ajándékot névreszóló utalvány formájában küldöm el a vásárlónak, aki azt kinyomtatva tudja átadni a megajándékozottnak.

Az ajándékba szánt tanfolyam esetén a szállítási mód: letöltés

A tanfolyamot 3 hónapon belül kell lejárni. 

Ha kiderül, nem tud eljönni a megajándékozott, az ajándék értékében választhat fonalakat az áruház aktuális kínálatából. Amennyiben nem személyes átvétellel veszi át a fonalakat, lehetőség van a postaköltséget is beleszámítani az ajándék összegébe. Természetesen többet is lehet vásárolni, a különbözet megfizetésével.


Ha további kérdésed van, tedd fel!


Horgolás tanfolyam
időtartam: 3*90 perc
Egyeztetett időben
Helyszín: Budapest

Adatok
Cikkszám
405926
Hasonló termékek