Óceánpart kendő

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Óceánpart kendő
Óceánpart kendő
Óceánpart kendő
Óceánpart kendő
18 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 370 Ft

Óceánpart kendő

Egyedi, kézműves alkotás

 

A fonalat meglátni és megszeretni egy pillanat műve volt. Egy szép tengerpart jutott eszembe róla. A kék öt árnyalatával találkozhatsz a kendőben. A fonal 3 vékony szálból áll, a színek változása ezért különleges.
Ki kellett próbálni, milyen lesz készen. Hogyan fognak a színek változni, szép lassan, egyikből a másikba.

 

A minta teljesen egyedi, különböző mintákat társítottam a kendőben, nem leírás alapján készült. A kísérlet végeredményét látod, ami szerintem egy nagyon szép vállkendő lett. A borostyán kendő mintája volt az alap, ahhoz hasonlít a minta, de a minta nem volt ott, ahol és amikor ez a kendő készült.

Méretei: 140 cm széles és 65 cm magas.

Elsősorban melegebb időre ajánlom. Nyári estéken ruha fölött viselve véd a hűvös fuvallatoktól. Kabát alá is felveheted, átmeneti időben.

 

Ha sokáig meg szeretnéd őrizni szépségét, kézzel, finom mosószerrel mosod, nem facsarod, csak kinyomkodod a vizet, először kézzel, majd törülközőbe csavarva, és fektetve, formára igazítva hagyod megszáradni.

Csak egy darab készült belőle, és a különleges fonal miatt nem sok esélye van annak, hogy tökéletes mását el lehet készíteni.

Részletek

anyagösszetétel: pamut-akril (50-50%)

 

Kezelése: A kézzel horgolt dolgokat kellő óvatossággal kell kezelni. Kézi mosás ajánlott, finom mosószerrel. 

A vizet kicsurgatjuk, majd törülközőbe tekerjük a kendőt, és jól kinyomkodjuk. Nem facsarjuk!!

Amikor már eléggé kinyomkodtuk, fektetve, formára igazítva szárítjuk.

 

Ha a kendőt nagyobb méretűnek szeretnéd, akkor amikor formára igazgatod, ki kell húzgálni óvatosan, és gombosűkkel rögzíteni, és így hagyni megszáradni. Vigyázz, csak rozsdamentes acélból készült gombostűt használj, a vas azonnal rozsdásodik, és megfogja a fonalat!

Adatok
Cikkszám
225307
Tömeg
150 g/db