Takaró készítése Puffy fonalból

Takaró készítése Puffy fonalból
6 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 120 Ft

Takaró készítése Puffy fonalból

 

A Puffy fonal az, amivel kötő és horgolótű nélkül készítünk mindenféle dolgot. Már lassan fel sem tudom sorolni, mi mindent láttam Puffy fonalból.

 

A Workshop 2,5 órás.

Az időpontot egyeztetjük!

 

 

Részletek

Ez a workshop azoknak szól, aki nem ismerik a fonalat, de szeretnének belőle készíteni takarót, vagy sálat, párnát, vagy nem tudom mit, a lényeg, itt a különféle négyszögek készítését tanuljuk meg. 

A workshopon megtanuljuk a munka elkezdését, 2 alapvető hurkolási módot, a munka lezárását, a kész darab körbehurkolását, a szálak eldolgozását, illetve az új gombolyag csatlakoztatását is.

Az alapvető hurkolást ismerve megismerkedünk egyszerűbb mintákkal is.

Ezek közül választod ki, amit elkészítesz.  

 

A Workshop ideje alatt biztosan nem lesz kész a takaród, de mindent megtanulsz, ami ahhoz kell, hogy otthon be tudd fejezni.

 

A workshopon kapsz egy gombolyag Puffy fonalat, amin tanulsz, de ebből az egy gombolyagból is készülhet valami. Egy sálra elegendő ez a mennyiség.

Ha takarót szeretnél, külön dobd a kosárba a kiválasztott fonalat. Úgy számolj, hogy 100*100 cm-hez 5-6 gombolyag kell, mintától függően. (Vannak olyan minták, amik kissé összehúzzák a darabot.)

A takaró lehet egy színből, vagy a color block stílusnak megfelelően egymáshoz illő több szín, ekkor széles csíkok lesznek a takaróban. Az ilyen takaróhoz mintázni sem kell, az alap hurkolással is mutatós lesz. És meleg!

 

Adatok
Cikkszám
712051