Horgolás tanfolyam - 1 alkalom

Horgolás tanfolyam - 1 alkalom
Horgolás tanfolyam - 1 alkalom
Horgolás tanfolyam - 1 alkalom
Horgolás tanfolyam - 1 alkalom
Horgolás tanfolyam - 1 alkalom
Horgolás tanfolyam - 1 alkalom
Fonallal és tűvel
Tanfolyam napja
5 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 100 Ft

1 alkalmas horgolás tanfolyam

 

Ajándékozz tudást, akár magadnak! 

Horgolástanfolyam nem csak ajándékba, és nem csak kezdőknek.

Sohasem késő tanulni. Ha eddig kimaradt a horgolás az életedből, esetleg már régebben belekóstoltál, de már nem emlékszel semmire, itt az alkalom, hogy megtanulj horgolni.

A horgolástanfolyamon személyes részvétel szükséges, tehát csak olyannak ajándékozd, aki Budapesten részt tud venni a tanfolyamon! 

A tanfolyam ára 1 fő/alkalomként értendő. (Ha ketten jönnétek, vagy ha két alkalommal szeretnél jönni, 2 alkalmat dobj kosárba.)

 

Ha nincs fonalad, tűd, itt azt is megrendelheted, az első alkalommal át tudod venni. 1 gombolyag akril fonal, 5 dkg-os, és 1 db hozzá illő méretű horgolótű tartozik hozzá.

 

 

 

 

Részletek

1 alkalmas oktatás, 90 percben. Délelőtt 10 óra a legkorábbi kezdés, és délután 18 a legkésőbbi kezdési időpont. Ezek közötti időben tudunk megállapodni. Szombaton délután egyeztetés szerint. 

Az időpontot egyeztetjük, és mindkét félnek megfelelő időpontban lesz a tanfolyam. A tanfolyam egyéni oktatás keretében zajlik. Szállítási módnak személyes átvételt válassz!


Ha ajándékba veszed


Az ajándékot névreszóló utalvány formájában küldöm el a vásárlónak, aki azt kinyomtatva tudja átadni a megajándékozottnak.

Az ajándékba szánt tanfolyam esetén a szállítási mód: letöltés

A tanfolyamot 2 hónapon belül kell lejárni. 

Ha kiderül, nem tud eljönni a megajándékozott, az ajándék értékében választhat fonalakat az áruház aktuális kínálatából. Amennyiben nem személyes átvétellel veszi át a fonalakat, lehetőség van a postaköltséget is beleszámítani az ajándék összegébe. Természetesen többet is lehet vásárolni, a különbözet megfizetésével.


Ha további kérdésed van, tedd fel!


Horgolás tanfolyam
időtartam: 1*90 perc
Egyeztetett időben
Helyszín: Budapest

Adatok
Cikkszám
490059
Hasonló termékek