Baby Smiles Little Soft & Easy

Baby Smiles Little Soft & Easy

Egy új akrilfonal babák számára

Nem is gondolnánk, hogy a csecsemők mennyit tudnak mozogni, annak ellenére, hogy sem mászni, sem járni nem tudnak. Sok kötött ruhadarabon apró göbök láthatók, amikor már többször viselték azt. Ez nem szép és bosszantó is, mert a ruhadarab viseltesnek tűnik. Ennek a problémának megoldására hozta létre a Schachenmayr és a Baby Smiles a Little Soft & Easy -t.
Egy szuper puha fonal, amely speciális akrilszálból készült, és úgy van kialakítva, hogy a csomók egyszerűen maguktól esnek le, amikor a kicsik mozgolódnak.

A Little Soft & Easy igazi univerzális fonal.

Mindenféle gyermekruházat, de takaró vagy más gyermekszoba és játékkiegészítő is köthető és horgolható belőle.
Természetesen, mint minden Baby Smiles termék, a fonal gépben is mosható és szárítógépre alkalmas, babaruházatra tesztelt és STANDARD 100 by OEKO-TEX® szabvány szerint tanúsított.

A STANDARD 100 by OEKO-TEX® megkülönböztető jelölés a textil termékek világszerte legismertebb környezetvédelmi tanúsító védjegye. Az OEKO-TEX® védjegy a végfelhasználók számára azt jelzi, hogy a termék ártalmas anyagokat nem tartalmaz, ezért biztonságos és bőrbarát.

Nézet:
Sorrend:
507406

Little Soft & Easy - rendelhető fonal

Kifutó!


Szuper puha fonal, amely speciális akrilszálból készült, és úgy van kialakítva, hogy a csomók egyszerűen maguktól esnek le.

 

Itt fél kg-os csomagban rendelhető a fonal. 1 csomag=1 szín.

A kifutó fonalak elérhetősége korlátozott, rendelés után tudjuk megkérdezni, még kapható-e.

6 300 Ft
Egységár: 630 Ft/db
Szín-
Sorrend: