Viaszolt szál

Viaszolt szálak makraméhoz, gyöngyfűzéshez

 

Viaszolt szál, vagy más néven kordszál.

Lehet, hogy viaszolt zsinór, viaszos zsinór néven ismered. Hallottam már madzagként is, ezt a megnevezést, ha lehet, kerüljük. :-)

Kiválóan alkalmas makramézáshoz, ékszerkészítéshez. Egyszerű csomózott ékszerek is könnyen készíthetők felhasználásával.

Sok szín közül választhatsz, időről-időre újabb színekkel gazdagodik a kínálat.

A legkisebb rendelhető mennyiség 5 méter. Az árnál 1 méter árát látod, ha a kosárba dobod a terméket, azonnal látszik az, mennyibe kerül 5 méter. 5 méter feletti rendelésed lehet 6, 7, vagy 12 méter is, tehát ott nem kell 5 méterenként ugrani a mennyiségben.

 

A viaszolt szál motringban vagy spulnin van, színenként eltérő mennyiségben, ezért nehezen lehet megbecsülni, hány méter van még egy-egy színből.

 

A monitorokon megjelenő színek eltérőek lehetnek. 

Nem tudom garantálni, de még ígérni sem, hogy egy szín azonos árnyalát tudod megvásárolni egy későbbi időpontban. 

 

Amikor nyilvánvaló, hogy csak pár méter maradt, akkor a raktárkészlet mutatja, mennyit tudsz abból az adott szálból megvenni.

A többinél is vedd figyelembe, ha nagyobb mennyiséget rendelsz, hogy nem látom pontosan, hány méter van még, így mérésnél derül ki, hogy esetleg a kért 10 méter helyett csak 8 méter van. Ilyen esetben emailben megírom, mennyit tudtam kimérni, és megbeszéljük, mi legyen.  

Ezek a viaszolt szálak kisebb projektekhez alkalmasak, pl. falikép, ékszerek. Lehet dekorációs célra használni (nem csomózáshoz is), virágkötészetben, és számos egyéb helyen.

Ruhadarabok, lakástextil készítésére nem alkalmasak!

Ha bizonytalan vagy abban, hogy az általad tervezett projekthez felhasználható, kérdezz!