Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Keress a Facebookon is!
A Pinteresten is megtalálsz!

Kérd csomagod Posta csomagautomatába!

Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Hírek
Tanúsítvány
SSL Certificate

Vivid


Vivid

 

Elképzelhetetlen puhaság és vastagság jellemzi a Vivid fonalat. Karon kötéshez egy szállal alkalmas, egy gombolyagból készíthetsz egy nyakmelegítőt karodon kötve, fél óra alatt!

 

2015 telének egyik trendje a túlméretezett ruhadarabok divatja. Ennek jegyében készülnek hatalmas sálak, nyakmelegítők, sapkák, ponchók, pulóverek.

 

A karon kötés lényege az, hogy kötőtű helyett a karunkat használjuk "tűként". 6-8 szemmel készülnek a karon kötött nyakmelegítők, így tényleg nagyon gyorsan elkészülnek.

 

A youtube-on sok videót találsz a karon kötésről. Arm knitting néven keresd. Azért nem mutatok itt videót, mert olyan sokféle van belőle, és ami az egyik embernek könnyen érhető, a másiknak nem biztos, hogy az. 

 

A Vivid fonalak ragyogó, élénk színekben kaphatók, és természetesen nem csak a karonkötéshez használhatók. Horgolni is lehet, vastag sapkát horgolhatsz percek alatt. 

Párnahuzat, de puffra való huzat is készült már belőle, és nagyon szép szőnyeggé válhat egy egyszerű kisterítő mintával.

 

Érdemes kipróbálni, akár ajándék is lehet belőle. Nem, nem neked kell elkészíteni az ajándékot, a fonal legyen az ajándék, egy videó címével, ahonnan a nagyobb leányzó el tudja tanulni, hogyan készítsen magának szuperdivatos, osztálytársak általt irigyelt ruhadarabot! :-)Sorrend:

Webáruház készítés