Vivid

Vivid

 

Elképzelhetetlen puhaság és vastagság jellemzi a Vivid fonalat. Karon kötéshez egy szállal alkalmas, egy gombolyagból készíthetsz egy nyakmelegítőt karodon kötve, fél óra alatt!

 

2015 telének egyik trendje a túlméretezett ruhadarabok divatja. Ennek jegyében készülnek hatalmas sálak, nyakmelegítők, sapkák, ponchók, pulóverek.

 

A karon kötés lényege az, hogy kötőtű helyett a karunkat használjuk "tűként". 6-8 szemmel készülnek a karon kötött nyakmelegítők, így tényleg nagyon gyorsan elkészülnek.

 

A youtube-on sok videót találsz a karon kötésről. Arm knitting néven keresd. Azért nem mutatok itt videót, mert olyan sokféle van belőle, és ami az egyik embernek könnyen érhető, a másiknak nem biztos, hogy az. 

 

A Vivid fonalak ragyogó, élénk színekben kaphatók, és természetesen nem csak a karonkötéshez használhatók. Horgolni is lehet, vastag sapkát horgolhatsz percek alatt. 

Párnahuzat, de puffra való huzat is készült már belőle, és nagyon szép szőnyeggé válhat egy egyszerű kisterítő mintával.

 

Érdemes kipróbálni, akár ajándék is lehet belőle. Nem, nem neked kell elkészíteni az ajándékot, a fonal legyen az ajándék, egy videó címével, ahonnan a nagyobb leányzó el tudja tanulni, hogyan készítsen magának szuperdivatos, osztálytársak általt irigyelt ruhadarabot! :-)

Nézet:
Sorrend:
Raktáron
Raktárkészlet:
3 db
366261

Vivid fonal

Kifutó fonal!

Nagyon vastag, pihe-puha akrilfonal, amiből percek alatt lehet sapkát sálat horgolni vagy kötni.

A most nagyon divatos karon kötéshez is kiváló! Egy szálasan lehet kötni, ez lényegesen egyszerűbb, mint amikor két szállal kell dolgozni.

 

Gyerekek is meg tudják tanulni a karon kötést, fél óra alatt gyakorlat nélkül elkészíti egy ügyesebb kislány a sálat!

 

A karon kötéshez több videót is találsz a youtube-on. Arm knitting néven keresd! 

1 605 Ft
Sorrend: